En modern och personlig redovisningsbyrå i Stockholm

Bokoredo är en modern och digital redovisningsbyrå i Stockholm som sitter på Warfvinges väg 32 i centrala Stockholm. Hit kommer alla möjliga typer av kunder, stora som små och inom alla möjliga typer av branscher för att få hjälp med sin löpande bokföring och redovisning. Vi tror på en nära relation med våra kunder, och vi vill att alla kunder ska känna att de när som helst kan slå en signal eller skicka ett mail för att få hjälp med sina frågor. Vi ser oss själva som ett bollplank, och vi lovar att aldrig ta betalt för snabba frågor. Sådant tycker vi är självklart!

Redovisningsbyrå i Stockholm

Bokoredo är en modern och digital redovisningsbyrå i Stockholm som sitter på Warfvinges väg 32 i centrala Stockholm. Hit kommer alla möjliga typer av kunder, stora som små och inom alla möjliga typer av branscher för att få hjälp med sin löpande bokföring och redovisning. Vi tror på en nära relation med våra kunder, och vi vill att alla kunder ska känna att de när som helst kan slå en signal eller skicka ett mail för att få hjälp med sina frågor. Vi ser oss själva som ett bollplank, och vi lovar att aldrig ta betalt för snabba frågor. Sådant tycker vi är självklart!

Vi på Bokoredo tycker att en bra start alltid är ett möte så vi kan få en känsla för varandra. Oavsett om ni kommer förbi vårt kontor, eller om vi tar det digitalt. Vi får på ett första möte en chans att veta lite mer om din verksamhet, och vilka krav på redovisningen det kommer ställa. Vi kan samtidigt passa på att berätta lite mer om oss, och hur vi jobbar. T.ex. våra digitala och prisvärda lösningar. Kontakta oss här så hittar vi en tid som passar dig!

Ps.

Bokoredo är tack vare våra digitala lösningar geografiskt obundna, och vår lösning passar lika bra för din bokföring oavsett om du sitter i Stockholm med omnejd eller övriga Sverige. Även fast det kan kännas tryggt att ibland kunna komma in och tala med din redovisningskonsult om ditt företags ekonomi, går det precis lika bra att sköta online via våra molnbaserade lösningar.

Vad ingår för dig som kund?

Vi har tagit fram en bokföringstjänst såsom vi själva skulle vilja ha den;
smart teknik, kompetenta kollegor och schyssta villkor!

Enkla och moderna lösningar

 • Fortnox
 • 3:e-partssystem kopplas via API
 • Egen app för enkel hantering
 • Helt molnbaserat

Ett personligt stöd

 • Auktoriserad redovisningskonsult
 • Proaktiv rådgivning
 • Tydlig rapportering
 • En god natts sömn

Det lilla extra

 • Riktigt bra priser
 • Ingen uppsägningstid
 • Vi sköter allt

Vill du få billigare och smidigare redovisning?

Tveka inte att ta kontakt med oss på Bokoredo så berättar vi hur ditt företags ekonomi kan skötas både enklare och billigare.

Ja, ta hand om min bokföring