Redovisningskonsulter skapar äkta värde med smarta råd

Vår filosofi är att skapa sann kundnytta för alla våra kunder. Det gäller även för dig som endast har behov av rådgivning. Vi har bred kompetens för alla behov som kan uppkomma för dig som driver bolag, och står redo att snabbt kunna hjälpa till med t.ex. ekonomisk rådgivning, effektiviseringar, uppstart av bolag och ekonomisk styrning.

  • Från 695 kr/h
  • Kvalitativ rådgivning
  • Snabb och flexibel tillgänglighet

Rådgivning

Den person som sköter ett bolags bokföring får ofta en mycket god insyn i företagets ekonomi. Bokoredos ekonomiska rådgivning baseras på denna insyn i våra kunders bolag kombinerat med en gedigen kunskap i företagsutveckling, strategi och skatterådgivning. Det gör att vi kan hjälpa våra kunder med kvalificerad rådgivning i allt från ekonomiska frågeställningar till effektivisering, implementering och strategi.

Vi erbjuder:

  • Ekonomisk rådgivning
  • Effektiviseringar
  • Starta bolag
  • Ekonomisk styrning

Våra auktoriserade redovisningskonsulter har mångåriga erfarenheter från en mängd typer av bolag och verksamheter, och gemensamt brukar vi finna optimala lösningar för de flesta frågeställningar och funderingar som uppstår. T.ex. vilka lönenivåer som är optimala för att företaget ska undvika att betala onödigt mycket skatt, eller om inköpssystemet kan effektiviseras så att dyrbar tid kan sparas in. Förutom att sköta den löpande redovisningen kan således Bokoredo även bidra till att skapa en ökad förståelse för företagets problem, hitta nya möjligheter, få upp ögonen för saker som kan bli bättre och ge förslag på hur rutiner och uppföljningar bör förbättras och implementeras.

För mer djupgående ekonomisk rådgivning och styrning finns intern kompetens från flertalet civilekonomer. Bokoredo hjälper självklart även till att starta bolag eller ta över befintliga verksamheter med allt tillhörande pappersarbete. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor på hur vi kan hjälpa just ditt företag.