Redovisningsbyrå Stockholm Göteborg med löpande bokföring

Jobba som redovisningskonsult eller lönekonsult?

Bokoredo sitter mitt i centrala Stockholm och Göteborg och är en modern redovisningsbyrå som erbjuder smidig och kvalitativ digital bokföring till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi sätter alltid kunden först och kan erbjuda smidiga och kostnadseffektiva redovisningslösningar som passar alla företag.

Att jobba på ett växande företag ger såklart en rad möjligheter och chanser att själv forma sin framtida yrkesroll. Tror du att du är rätt för oss, och vill arbeta på ett innovativt företag som är mitt i en fantastisk tillväxtresa tycker vi du ska höra av dig.

Att jobba på Bokoredo

Nyfiken på att höra hur det är att jobba hos oss? I nedan korta filmer får vi höra några av våra medarbetare berätta om bland annat våra arbetssätt, hur man kan utvecklas inom Bokoredo och hur man kan påverka sin egen arbetssituation.

Ansök nu

Möt vår redovisningskonsult Suzan

Hör Suzan berätta om vårt arbetssätt och vad som gör det unikt att jobba hos oss på Bokoredo.

Möt vår redovisningskonsult, affärsrådgivare och gruppchef Caroline

Caroline berättar om våra flexibla arbetssätt och hur man själv kan styra över sin tid och vardag när man jobbar hos oss.

Möt vår gruppchef och biträdande kontorschef Erik

Här får vi höra om Eriks resa inom Bokoredo, vad som lockade honom hit och hur det är att arbeta hos oss.

Möt vår VD Lisa

Här får vi höra Bokoredos VD berätta att vi bland annat behöver bli fler medarbetare. Varför behöver vi bli fler, vem skulle trivas hos oss och hur är det att jobba här? Hör Lisa berätta!

Lediga jobb

Redovisningskonsult

I din roll som redovisningskonsult får du möjlighet att fokusera på problemlösning på ett kreativt plan. Du arbetar med analys, rådgivning och kundkontakter. I din roll har du fullt kundansvar och får support i ditt arbete av ett dedikerat redovisningsteam som sköter det löpande arbetet åt dig. Ditt fokus ligger istället på rådgivning och arbetet med såväl månads- och årsbokslut, samt skatt- och deklarationer.

Hos Bokoredo blir du del av ett företag som genom nyskapande lösningar vuxit mycket snabbt – vilket gör att det finns stora möjligheter till utveckling för rätt person.

Din profil

För att passa hos oss har du minst tre års erfarenhet av brett ekonomi-/redovisningsarbete från en redovisningsbyrå med erfarenhet av såväl månads- och årsbokslut, samt skatt- och momsdeklarationer. Har du dessutom erfarenhet av lönearbete ser vi detta som meriterande. Vi värdesätter dig som trivs i en social miljö och som obehindrat uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska samt som även hanterar engelska. Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad med ett stort engagemang i ditt arbete. Du har en positiv livssyn och besitter en god social kompetens.

Omfattning

Heltid, tillsvidare.
Fast månadslön.

Lönekonsult

I din roll som lönekonsult får du möjlighet att vara med att bygga upp en avdelning som snabbt växer, i ett redan snabbväxande företag. Du arbetar med lönehantering, skapa effektiva processer och rådgivning för våra kunder. I din roll har du och ditt team fullt kundansvar och får support i ert arbete av ett positivt företag som gillar utmaningar.

Hos Bokoredo blir du del av ett företag som genom nyskapande lösningar vuxit mycket snabbt – vilket gör att det finns stora möjligheter till utveckling för rätt person.

Din profil

För att passa hos oss har du minst tre års erfarenhet av löneadministration på byrå. Vi värdesätter dig som trivs i en social miljö och som obehindrat uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska samt som även hanterar engelska. Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad med ett stort engagemang i ditt arbete. Du har en positiv livssyn och besitter en god social kompetens.

Omfattning

Heltid, tillsvidare.
Fast månadslön.

Ansök nu