Förenkla lönehanteringen - Outsourca din löneadministration

Outsourca lönehanteringen till Bokoredo, våra lönekonsulter säkerställer att lönerna går ut i tid till era anställda.

 • Auktoriserade lönekonsulter
 • Digital tid och utläggshantering
 • Support för anställda
 • Fast pris per lön

Vad kostar en riktigt bra löneadministratör?

Varje företag är unikt men vissa saker är gemensamma för de flesta bolag. Därför kan vi ge en bra prisuppskattning för vad våra tjänster skulle kosta just ditt bolag om du fyller i uppgifterna nedan. Vi återkommer med ett pris inom 24 timmar, och vi lovar att du kommer gilla det!

Vi hjälper er med era löner

Vårt löneteam består av seniora och auktoriserade lönekonsulter via branschorganisationen SRF konsulterna. Vi kan därmed garantera hög kvalitet och rådgivande support. Ni som kund får en kundansvarig lönekonsult och har också tillgång till hela löneteamet som finns tillgängliga för att ni alltid ska få svar och känna er trygga med att vi har kontroll på era löner. Vi har gedigen och ständigt uppdaterad dokumentation kring just era specifika lönerutiner och processer.

Löneteamets gedigna erfarenhet och utarbetade samarbete är bland annat det som skiljer oss från många andra outsoursingtjänster och ger er som kund en säker lönehantering.

Hur fungerar det?

Uppstart

 • Fyll i kontaktuppgifter så hör vi av oss för att kunna ge er en offert
 • Återkoppla för att komma överens om första löneutbetalningsmånad via Bokoredo och vi signerar avtal, digitalt.
 • Uppstarten tar fart. Bokoredos uppstartskonsult kontaktar er.

Nu är vårt samarbete igång!

 

Månadsvis - löpande lönehantering

 • Er kontaktperson lämnar oss löneunderlag, vilket kan avse tid- och avvikelserapportering, nyanställda, löneändringar, avslutade, reseräkningar mm. enligt överenskommen deadline för underlag.
 • Självklart stödjer vårt lönesystem integration med de flesta förtidssystem vad avser både tidsregistreringar och utlägg.
 • Vi sköter löneberedningen och ser till att avvikelser och annat hanteras på korrekt sätt.
 • Vi meddelar er kontaktperson eventuella frågor och en sammanställning på de preliminära lönerna för er att återkoppla på för ändring eller godkännande för att stänga månadens löner.
 • Vi tar fram bankfil och delger er som kund eller om vi har redovisningen också för ert bolag, lägger våra redovisningskonsulter upp bankfilen för ert slutgodkännande på banken.
 • Vi skickar ut lönespecifikationerna till de anställda, som får tillgång via app
 • Vi ger er eller våra redovisningskonsulter tillgång till rapportpaketet för månaden som innehåller, AGI – Huvuduppgift, Individuppgift och fil att läsa in på Skatteverket, Bokföringsordrar, Semesterskuld, Lönespecifikationer.

Givetvis kan vi också göra specialanpassade rapporter efter era önskemål.

 

Enkel och prisvärd lönehantering och outsourcing av löner

Bokoredo är en modern och nytänkande redovisningsbyrå med kunniga och proffsiga löneadministratörer. Vi tror på personlig service, och hos oss får du alltid en dedikerad konsult oavsett om vi gör ett dussin löner eller hundratals. När du väljer att anlita våra professionella löneadministratörer är du garanterad ett proffsigt bemötande, smarta system, djupgående kunskaper kring löneadministration och riktigt hög kvalitet till fördelaktiga priser.

Sveriges mest kompletta lönetjänst för outsourcing av löner

För oss är det viktigt att erbjuda moderna och stabila lösningar till våra kunder. Vi jobbar därför endast i molnlösningar som Hogia och Fortnox samt egenutvecklad IT så vi kan erbjuda en smidig hantering av tider, avvikelser och attest. Självklart anpassar vi oss alltid efter dina behov, då vi vet att behoven ofta skiljer sig från företag till företag. Tillsammans skapar vi den smartaste lösningen för just ert företags lönehantering.

Personlig service

De flesta företagare vet att det snabbt kan bli krångligt att hålla reda på alla regler kring semester, föräldraledighet, VAB och flextider. Lägg därtill hantering av olika kollektivavtal, nya myndighetskrav, reseräkningar och tidrapporter så är det lätt att bli osäker på vad som gäller. Och tyvärr skapar misstag i löneberäkning inte bara adminsitrativa problem, utan även missnöje bland anställda. Och lägg därtill de ofta betydande extrakostnader som kan tillkomma. När våra seniora lönekonsulter hjälper ditt företag blir hela löneadministrationen lekande lätt, och du kan fokusera på annat.

Fast pris per lön

Vi tar ett fast pris per lönespecifikation och månad, där allt som krävs för att rätt person ska få rätt lön ingår. Det innefattar att registrera nyanställda, kontrollera avvikelser, beräkna retrolön, göra slutlön mm. Vi har en tydlig prismodell där vi tar betalt per timme för övriga tjänster som t. ex. administration av tjänstepensioner, arbetsgivarintyg och kontakt med myndigheter. Genom outsourcing av lönerna sitter vi inte på plats hos er och jobbar, varpå det blir högre kvalitet till lägre kostnad.