ett riktigt framgångsrikt företag

Splendida – En riktig framgångssaga

Carina startade sin hemtjänstverksamhet ungefär samtidigt som oss, och sedan dess har det gått spikrakt uppåt. Carina har nämligen lyckats växa sin verksamhet på ett sätt vi knappt trodde var möjligt! Som man kan läsa i artikeln har Carina gått från inga anställda till över 100 st, uppdelat på fyra kontor under denna korta tid.

I artikeln där Carina är intervjuad säger hon själv:
– ”Jag sade upp mig från mitt fasta jobb och satsade allt jag hade på en bransch som jag inte kunde alls. Men jag intalade mig att jag alltid kunde åka till Norge och jobba som sjuksköterska om mitt företag inte skulle funka. Samtidigt tvivlade jag inte. Min fasta övertygelse är att när du vill något tillräckligt mycket så ser du också till att det händer. Då ger det ena det andra och bitarna faller på plats, säger hon.”

Det kallar vi att satsa helhjärtat på någonting man tror på, och precis som i förra veckans bloggpost menar vi att detta är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna.

Vid starten för för drygt 2 år sedan kom Carina till oss för hjälp med redovisningen, och redan då berätta hon om sina högt flygande planer för sitt bolag. Splendida skulle bli en riktigt stor aktör på marknaden för hemtjänster. Så låter det dock för väldigt många när vi sitter ner för första gången över en kopp kaffe på vårt kontor. Därför är det extra kul att Splendida idag har en så bra tjänst att de alltså vuxit till ca 100 (!) anställda på dessa 2 år från att ha suttit själv på vårt kontor och berättat om sina planer. Och extra kul är det när det går bra för kunder som faktiskt gör gott. Carina erbjuder ett nytt sätt att se på sina tjänster (som t.ex. hemtjänst, personlig assistans och ledsagning). Med fokus på hjärta och att ligga i framkant lyckades hemtjänstbolaget Splendida i socialstyrelsen utredning förra året få ett 100%-igt positivt omdöme av deras kunder när tjänsten i sin helhet bedömdes! I tider där man i media ofta hör om privata aktörer inom vården som inte bryr sig om sina kunder är detta något som känns oerhört bra, och ger oss ger en stolthet att bistå med våra redovisningsstjänster.

Vi på Bokoredo önskar dig fortsatt lycka till Carina och ser fram emot att fortsätta följa dig!