Redovisningsbyrå Stockholm

Redovisningsbyrå Stockholm eller Redovisningsbyrå Göteborg (!) – Behöver man en lokal redovisningskonsult?

Vi får en mängd förfrågningar från kunder varje vecka som söker redovisningsbyrå i Stockholm, och detta tycker så klart vi är superkul då vi jobbar stenhårt för att leverera en så bra bokföringstjänst som möjligt till ett riktigt bra pris. Vi är auktoriserade, och håller högsta standard i allt vi gör. Trots detta gör vi ändå en rad saker lite annorlunda än branschen i stort. T.ex. så jobbar vi helt digitalt. Detta gäller på alla håll och kanter, och innebär faktiskt att man inte behöver träffa oss om man inte vill. (Vi tycker fortfarande att det är kul med besök och en god kopp kaffe!)

Allt material varje skickas in digitalt till oss från mer eller mindre alla våra kunder. Vi tvingar så klart ingen att nyttja en app för att skicka in sitt material, men de allra flesta har idag insett fördelarna med att slippa springa till posten eller sin redovisningsbyrå med en påse kvitton stup i kvarten. Dessutom blir det ju så otroligt mycket smidigare med kompletteringar! Utöver att fota av sina kvitton så får våra kunder även all information helt digitalt, och vi tar mer än gärna rådgivningsmöten online. Allt som allt så behöver man faktiskt inte besöka oss om man inte vill.

Som vi skrev inledningsvis är den generella uppfattningen om bokföring dock inte lika modern och smidig. Vi märker detta pga att en stor del av våra förfrågningar kommer från kunder som söker redovisningsbyrå just i Stockholm. Om ett par år är vi övertygade om att man inte kommer se på branschen på samma sätt, men tills dess får vi så klart acceptera man inte har så bra koll på hur bokföring funkar. Och handen på hjärtat, med tanke på hur gammeldags bokföringsbranschen fungerat är det kanske inte så konstigt!

Vi öppnar därför efter sommaren 2015 redovisningsbyrå i Göteborg, så vi kan hjälpa alla härliga företagare även där! Men egentligen spelar det alltså ingen roll, för det är lika smidigt att vara kund hos oss oavsett var man befinner sig. Så du som söker efter en redovisningsbyrå i Göteborg kan faktiskt höra av dig redan nu, även fast kontoret ännu inte slagit upp portarna. För vi kan lika gärna hjälpa dig från Stockholm.

Ps. När kontoret är öppnat i Göteborg kommer vi såklart skriva om det här på Bokföringsbloggen.