Kundcase

Spark Vision AB

Spark Vision är ett SaaS bolag som hjälper till att digitalisera och förenkla säljprocesserna hos våra kunder inom kakel och badrumshandeln samt öka försäljningen med /../

Spark Vision är ett SaaS bolag som hjälper till att digitalisera och förenkla säljprocesserna hos våra kunder inom kakel och badrumshandeln samt öka försäljningen med våra säljverktyg. Företaget har expanderat kraftigt genom åren, och då har det varit tryggt att ha Bokoredo vid vår sida som klarat av utmaningarna med stor skicklighet. I företagets strävan att upprätthålla hög standard på interna processer, samt bli mer digitala så föll valet på Bokoredo väldigt naturligt.

Vår erfarenhet med Bokoredo har varit helt enastående. Deras team levererar konsekvent förstklassiga redovisningstjänster som varit ovärderliga för företagets ekonomiska hantering. De har visat sig vara en pålitlig partner och uppvisar högsta nivån av integritet och kompetens. De har hjälp oss att navigera genom komplexa ekonomiska frågor med noggrannhet och engagemang.

Vi uppskattar deras proaktiva tillvägagångssätt och uppmärksamhet på detaljer, vilket har hjälpt oss spara både tid och pengar. Vi rekommenderar helhjärtat Bokoredo till alla företag som behöver redovisningstjänster, och vill ha med sig en ovärderlig partner på sin bolagsresa.

 

Dela