Våra tjänster

Läs mer om vad vi kan erbjuda nedan

Bokföring

Bokföring är mer än att bara redovisa rätt och deklarera till Skatteverket. Hos Bokoredo får du en proaktiv redovisningskonsult och självklart erbjuder vi bara flexibla och digitala lösningar.

Läs mer

Löneadministration

Att fixa lön i ett mindre bolag kan tyckas krångligt nog. Tänk då när det är flera hundra anställda som varje månad vill ha rätt lön. Då behöver du en grym löneadministratör.

Läs mer

Bokslut

Bokslutstider brukar vara hektiska tider, men tack vare digital bokföring, smarta processer och personliga relationer skapar vi värde för dig som kund istället för stress.

Läs mer

Rådgivning

Vår filosofi är att skapa sann kundnytta för alla våra kunder. Detta gör vi genom att vara personligt involverade i våra kunders ekonomi och alltid finna förbättringsmöjligheter.

Läs mer

Vanliga frågor

Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss.

Är det krångligt att byta redovisningsbyrå?

Att byta redovisningsbyrå är väldigt enkelt. Det enda vi behöver är en SIE-fil av er tidigare redovisningsbyrå, så att vi kan ta vid där de slutar och direkt börja sänka era kostnader. Om så önskas så kan vi med hjälp av en fullmakt sköta dialogen med er tidigare redovisningsbyrå.

Hur fungerar det att vara kund hos er?

Som kund hos Bokoredo har man alltid en personlig ansvarig redovisningskonsult som har full koll på ditt bolag. Det är med denne som all dialog sker, så att en personlig relation kan byggas upp varpå vi kan vara så effektiva som möjligt. Enkelt sagt så skickar man efter varje avslutad period in sitt material till oss och meddelar vilka löner som skall tas ut, vi sköter därefter all bokföring, och återkopplar med frågor. När vi är klara får du som kund en tydlig rapport och feedback från oss så du får hjälp och stöd där du behöver.

Tar ni emot alla bolagsformer?

Just nu har vi ganska mycket kunder som kommer till oss samtidigt och har därför begränsningar i vilken typ av bolag vi tar in som kunder. För tillfället tar vi enbart in aktiebolag och har därför stopp för nya kunder som driver handelsbolag, enskilda firmor, ideella föreningar, med mera.

Har ni någon minidebitering?

Ja, vi debiterar minst 2 timmar per månad oavsett hur litet bolaget är. Vi förstår helt att det kan kännas mycket för de allra minsta kunderna som kontaktar oss och bara har en handfull kvitton per kvartal. Orsaken till vår minidebitering är att vi trots allt varje månad har en process för alla våra kunder som de går igenom. Vi ska bekräfta att materialet är komplett, stämma av bankkonton, bokföra, svara på frågor, göra rapporter, deklarera, fakturera etc. Det finns helt enkelt mycket som sker ”bakom kulisserna” för att ha de system som möjliggör våra låga priser som alla kan åtnjuta.

Hur mycket kommer jag att spara genom att använda Bokoredo?

Det är naturligtvis svårt att svara på exakt hur mycket du kommer att spara på att använda Bokoredo då vi ej vet vilka kostnader du haft tidigare. Vissa av jättarna i branschen tar väldigt mycket betalt, och här brukar vi kunna spara närmre hälften av kostnaden. Normalt sett så minskar vi dock kostnaden för våra kunder betydligt mer än vad vi garanterar, ofta 15-50 %. Genom att skriva i din nuvarande volym här kan vi snabbt återkomma med en uppskattning.

Vad hjälper ni på Bokoredo till med?

Vi på Bokoredo är en helhetsleverantör av redovisningstjänster och hjälper dig med all ekonomisk administration av ditt företag. Vi sköter all den löpande redovisningen och årsavslut samt deklarationer varpå du kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi ser oss som din förlängda ekonomiavdelning, och jobbar nära alla våra kunder då vi tror att personliga relationer ofta är de mest effektiva. Läs mer om våra redovisningstjänster.