Välkommen till en smartare redovisningsbyrå.

Bokoredo erbjuder smarta, digitala och flexibla lösningar anpassade till varje kund. Ni får dessutom er egen personliga redovisningskonsult som är med er på vägen och hjälper er att ta fram korrekta rapporter som ni kan använda som underlag för era framtidsplaner. Du behöver alltså inte välja mellan en digital eller personlig tjänst. Hos oss får du båda.

 • Dedikerad redovisningskonsult
 • Flexibla lösningar
 • Från 1 290 kr/månad
 • Marknadsledande system
 • Nöjdkundgaranti
 • 695 kr/h

Få ett pris på bokföring för e-handelsföretag?

Varje företag är unikt men vissa saker är gemensamma för de flesta bolag. Därför kan vi ge en bra prisuppskattning för vad våra tjänster skulle kosta just ditt bolag om du fyller i uppgifterna nedan. Vi återkommer med ett pris inom 24 timmar, och vi lovar att du kommer gilla det!

Erbjudande till dig som e-handlare

Just nu så bjuder vi på en översyn av ert företag och tar fram ett förslag till er. Därefter hjälper vi till med implementeringarna till ett rabatterat pris. Vi bjuder på hela uppstartskostnaden!

I erbjudandet ingår

 • Instruktioner för inställningar i plattformen för att få en korrekt bokföring enligt önskemål.
 • Instruktioner, ändringar och rådgivning under maximalt två månaders tid.
 • Maximalt antal kostnadsfria timmar 10. Normalt tillräckligt för en medelstor e-handel.

Kontakta oss!

Ingår ej
Löpande bokföring, rådgivning förutom integrationsrådgivning, korrigering av tidigare gjord bokföring, skattefrågor, eventuella licenskostnader, externa kostnader för eventuell utveckling, externa programfunktioner som är utom vår kontroll (typ buggar eller begränsningar)

Extra bra bokföringslösningar för e-handel

Då vi jobbar mycket med integrationer och automatiseringar så är vi extra duktiga på just e-handel. Vi har många e-handlare som kunder idag och har stor erfarenhet. Vi har samarbeten med flera leverantörer av integrationer mellan Fortnox som är det bokföringsprogram vi använder och de olika webshops plattformarna.

Vi hjälper er att se över vilken/vilka integrationer som kan effektivisera ert flöde och som täcker era behov. Vi hjälper er även med uppstarten för att få integrationerna att fungera korrekt. Vi håller oss uppdaterade när nya integrationer kommer ut på marknaden och kan på så vis anpassa dem efter era behov. Så att ni på ett enkelt sätt kan analysera efter siffror och kunna använda dem för att planera för framtiden som är en förutsättning för er utveckling.

Även lagerhanteringen är något vi hjälper er att effektivisera. Att lagret och lagervärdet hanteras korrekt är en förutsättning för att få fram korrekta siffror till bokföringen. Det spelar ingen roll om ni har lagret hemma i Sverige, utomlands eller tredje parts lager. Vi har koll på hur det skall värderas och hur momsen skall hanteras.

Vi hjälper er även med momsfrågor, utlandshandel och alla de olika regelverk och lagar som gäller runt detta som tex. OSS. Vi hänger med er hela vägen och erbjuder en flexibel lösning som passar just ert företag.

När du blir kund hos oss så gör vi en översyn över hela er situation. Ser över vilka integrationer och hjälpmedel som skulle kunna passa er.

Vi levererar en högkvalitativ tjänst till ett lågt pris!

Utmana oss och skicka in en prisförfrågan! Vi återkommer med ett pris inom 24 timmar, och vi lovar att du kommer gilla det!

 

Kontakta oss

Kom igång med din bokföring & redovisning!

Att vara kund hos Bokoredo är enkelt – vi sköter din bokföring online och helt digitalt!

Allting digitalt!

Allt material skickas till oss via app eller mail, enklare kan det inte bli. Du kan till och med be leverantörerna skicka sina fakturor direkt till oss. Och du kan få tillgång till all information via webben. När allt är klart får du snygga rapporter med diagram och de nyckeltal du önskar.

Personlig och proaktiv redovisningskonsult

Papperslös bokföring betyder hos oss inte en opersonlig redovisningsbyrå. Tvärt om, vi har förstått hur viktig relationen mellan kund och konsult är. Om vi förstår din verksamhet så gör vi ett bättre jobb. Vi tycker att det helt enkelt är roligare och mer värdefullt för alla parter, att jobba så.

Vi hjälper dig med bokföring i hela Sverige

Bokoredo redovisningsbyrå startades i Stockholm 2013 och vi har hela tiden legat i bräschen för branschens utveckling och digitalisering. Det har hänt mycket i vårt segment senaste åren och vi följer upp och håller oss au jour med alla nyheter som ständigt dyker upp på marknaden. Dels när det gäller teknik och integration och självklart alla nya skatteregler mm.

Vi erbjuder:

 • Löpande redovisning
 • Löneadministration
 • Kundreskontra
 • Leverantörsreskontra
 • Betalfiler
 • Fakturapåminnelser
 • Fakturering
 • Periodisk sammanställning
 • Grafiska rapporter
 • Momshantering inom och utanför EU
 • Konsolidering
 • Anläggningsregister

Tekniken gör att vi kan hjälpa kunder från hela landet, från norr till söder. Det fungerar lika bra var än i världen du befinner dig.

Vi är en fullservicebyrå som erbjuder allt från löpande bokföring till bokslut och deklarationer. Vi har även en särskild löneavdelning med löneexperter. Vi är en kvalificerad byrå men inte bara det. Vi är även lite smartare, lite smidigare och framför allt lite billigare.

Välkommen till en smartare redovisningsbyrå!