Bokoredo - en smartare redovisningsbyrå

Vi erbjuder smarta lösningar i form av digitala lösningar, automatiseringar, integrationer och flexibla lösningar anpassade till dig som kund. Samtidigt som vi inte glömt den personliga relationen och erbjuder därför också en personlig konsult, som är insatt i din verksamhet och blir en verklig samarbetspartner. Hos oss får du både en digital och en personlig tjänst.

  • Dedikerad redovisningskonsult
  • Flexibla lösningar
  • Från 1 290 kr/månad
  • Marknadsledande system
  • Nöjdkundgaranti
  • 695 kr/h

Få ett pris på bokföring för dropshippingföretag?

Utmana oss och skicka in en prisförfrågan!

Vi återkommer med ett pris inom 24 timmar, och vi lovar att du kommer gilla det!

 

Erbjudande till som jobbar med dropshipping

Just nu så bjuder vi på en översyn av ert företag och tar fram ett förslag till er. Helt kostnadsfritt. Därefter hjälper vi till med de implementeringar och integrationer som behövs.

Fråga efter vårt förmånliga erbjudande.

Kontakta oss!

Ingår ej
Löpande bokföring, rådgivning förutom integrationsrådgivning, korrigering av tidigare gjord bokföring, skattefrågor, eventuella licenskostnader, externa kostnader för eventuell utveckling, externa programfunktioner som är utom vår kontroll (typ buggar eller begränsningar)

Sysslar du med dropshipping? – Då har du kommit rätt!

Letar du efter ett sätt att maximera din dropshippingverksamhet utan att tappa tid på administrativt krångel? På Bokoredo är vi specialister på e-handel!

Vad är Dropshipping?

Dropshipping är en form av affärsmodell inom distanshandel där du som företagare säljer produkter till din slutkund utan att behöva lagerhålla produkterna. I stället är du mellanhand mellan leverantör och slutkund. Därmed behöver du inte tänka på lagerhållning eller frakt, utan du kan istället fokusera på att marknadsföra och låta din dropshippingverksamhet växa.

Integrationer och automatiseringar

Vi på Bokoredo är experter på integrationer och automatiseringar. Vi har många års erfarenhet av att hjälpa e-handlare att koppla samman sina webbshoppar med Fortnox som är det bokföringsprogram vi använder oss av.

Om du använder Shopify för din e-handelsbutik, kan du lita på vår djupa kompetens. Många av våra kunder har Shopify-butiker, och vi har hjälpt dem med integrationer och automatiseringar som har underlättat administrationen.

Vad gäller banken och alla betalningslösningar inom dropshipping vet vi hur viktigt det är att hantera bankintegrationer på ett bra och effektivt sätt. Vår expertis i bankintegrationer hjälper dig att spara tid och minska onödiga administrationskostnader.

Skräddarsydda lösningar för dropshippingföretag

Vi förstår att varje dropshippingföretag är unikt. Därför hjälper vi dig att identifiera de bästa integrationerna för dina behov och skräddarsyr dem efter din verksamhet. Vi hjälper dig också med uppstarten för att se till att allt fungerar felfritt redan från start.

Dessutom håller vi oss ständigt uppdaterade med de senaste integrationerna på marknaden och anpassar dem efter dina behov. Det gör att du enkelt kan fokusera på att utveckla din kärnverksamhet medan vi effektiviserar administrationen och integrationerna för din dropshippingbutik.

Momshantering

Moms kan vara en knepig och tidskrävande aspekt av din dropshippingverksamhet. Men oroa dig inte, vi på Bokoredo är här för att göra det enkelt för dig. Vi har omfattande kunskap och erfarenhet när det gäller momshantering. Oavsett om det handlar om att beräkna, rapportera eller hantera momsen för din e-handelsverksamhet, kan du lita på oss.

Vi ser till att du följer alla momsregler och lagar som gäller för din specifika situation. Så oavsett om du har nationell eller internationell verksamhet, så kommer momshanteringen inte vara något som du behöver tänka på, utan låt oss ta hand om momsen, så kan du fortsätta att fokusera på att utveckla din dropshippingverksamhet!

Välkommen till oss på Bokoredo!

Vi är här för att stödja dig genom hela processen. Från momsfrågor till utlandshandel och regelverk, vi har koll på allt!

Låt oss hjälpa dig att göra dropshipping enklare och mer lönsam än någonsin! Kontakta oss för att diskutera hur vi kan anpassa en flexibel lösning som passar just ditt dropshippingföretag. Gör dig redo att lyfta din dropshippingverksamhet till nya höjder med Bokoredo!

Kontakta oss

Kom igång med din bokföring & redovisning!

Att vara kund hos Bokoredo är enkelt – vi sköter din bokföring online och helt digitalt!

Allting digitalt!

Allt material skickas till oss via app eller mail, enklare kan det inte bli. Du kan till och med be leverantörerna skicka sina fakturor direkt till oss. Och du kan få tillgång till all information via webben. När allt är klart får du snygga rapporter med diagram och de nyckeltal du önskar.

Personlig och proaktiv redovisningskonsult

Papperslös bokföring betyder hos oss inte en opersonlig redovisningsbyrå. Tvärt om, vi har förstått hur viktig relationen mellan kund och konsult är. Om vi förstår din verksamhet så gör vi ett bättre jobb. Vi tycker att det helt enkelt är roligare och mer värdefullt för alla parter, att jobba så.

Allting digitalt!

Vi erbjuder smarta lösningar i form av digitala lösningar, automatiseringar, integrationer och flexibla lösningar anpassade till dig som kund. Samtidigt som vi inte glömt den personliga relationen och erbjuder därför också en personlig konsult, som är insatt i din verksamhet och blir en verklig samarbetspartner. Hos oss får du både en digital och en personlig tjänst.

Du skickar allt material till oss digitalt. Eller ännu bättre, be leverantörerna skicka sin faktura direkt till oss. Se till att vi får försäljningen via integrationer och kvitton skickas till oss via enkla och pedagogiska appar som ser till att du inte tappar bort eller missar några kvitton. Det ska vara enkelt att sköta bokföringen! Därefter får du varje månad snygga rapporter som hjälper dig att fatta snygga beslut.

Vi startade 2013 och har hela tiden legat lite före när det gäller digitaliseringen men samtidigt värdesatt den personliga relationen. Vi är en fullservicebyrå som jobbar med allt från löpande bokföring, bokslut och deklarationer. Vi har även en särskild löneavdelning med löneexperter.

Det spelar ingen roll var du finns

Då alla våra tjänster är webbaserade spelar det ingen roll var i Sverige eller världen du finns. Men befinner du dig i Stockholm eller Göteborg så är du självklart välkommen in till något av våra kontor.

Inte nog med att vi hänger med i tekniken, vi hänger självklart med när det gäller alla skattenyheter mm. Våra konsulter är seniora och vi är också en auktoriserad byrå vilket bidrar till din trygghet. Vi är lite smartare, lite smidigare och framför allt lite billigare.

Välkommen till en smartare redovisningsbyrå!